<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />499464.jpg

Uusien tulokkaiden myötä Henry jäi koko ajan vähemmälle huomiolle, etenkin kun nyt huomiosta kilpaili kaksi vauvaa. Onneksi talossa kuitenkin riitti paijattavia kissoja huomionkipeille lapsille.

499465.jpg

Paikallisesta antiikkiliikkeestä löydettiin nämä kaksi aivan ihastuttavaa lastensänkyä, jotka Britney heti halusi. Lastenhuone oli vielä muuten melko sisustamaton ja molemmat kääröt saivat nukkua samassa huoneessa vierekkäin.

499466.jpg

Britney edelleen kieltäytyi paljastamasta lasten isän henkilöllisyyttä, vaikka varsinkin Sean sitä kovin usein kyselikin. Huolimatta alun jännityksestä, oli tuore äiti nyt aivan rakastunut uusiin tulokkaisiin ja jaksoi hoitaa heitä ahkerasti, vaikka arki kolmen pienen lapsen kanssa oli ankaraa. Onneksi talossa kuitenkin oli kolme aikuista.

499468.jpg

Ei onneksi Henrykään täysin ilman huomiota jäänyt, vaan Sylvia usein otti tämän mukaansa pihalle, niin päivällä kuin yölläkin. Nämä kaksi todella rakastivat ulkoilmaa ja puutarha ei ollut koskaan voinut yhtä hyvin.

499469.jpg

Kaksosten nukkuessa ja Sylvian leikkiessä Henryn kanssa pihalla oli Britneyllä ja Seanilla vapaa-aikaa. Sean innostui kokeilemaan pihalle rakennettua uima-allasta ja oli oikeastaan ainoa, joka toistaiseksi koko allasta oli käyttänyt. Britney otti lastenhoidon usein niin tosissaan, että nämä muutamat vapaat hetket hän käytti nukkumiseen. Kenellekään hän ei halunnut näyttää kuinka koville kaikki oikeastaan otti.

499470.jpg

Mutta pian oli jo Henryn aika kasvaa aikuiseksi ja kaikki saivat huokaista hetkeksi helpotuksesta, sillä nyt talossa oli yksi pieni vähemmän ja yksi aikuinen enemmän.

499471.jpg

Myös kaksoset viettivät syntymäpäiviä. Ensin kasvoi Phoebe..

499472.jpg

..ja sen jälkeen Holly.

Phoebe on luonteeltaan siisti (5), menevä (6), toimelias (7), leikkisö (10), mutta hieman marisija (4). Holly on sisarensa tavoin leikkisä (10), menevä (8) ja toimelias (9), mutta sotkuinen (1) ja kiltti (7).

499473.jpg

Syksy alkoi jo näyttää merkkejä tulostaan ja omenapuussa omenatkin loistivat punaisina.

499474.jpg

Britneylläkin tuntui menevän jo paremmin, tytöt kasvoivat hieman enemmän omatoimisiksi, eikä talossa juuri ollut muita suuresti huomiota vaativia..

499475.jpg

Kun kaikki on hyvin, pahin yleensä tapahtuu. Vaikka kaikki luulivat Britneyn olevan kunnossa, eräs aamu osoitti muuta ja Britney koki merkillisen nälkäkuoleman. Lääkäritkään eivät tätä osanneet selittää, he vain epäilivät jotain ennestään tuntematonta tautia.

499476.jpg

Sean otti raskaastityttärensä kuoleman.. Miksi tämä täytyy taas tapahtua? Ensin Miina kuoli nuorena ja nyt Britney. Lisäksi kaksoset olivat nyt jääneet melkein orvoiksi. Tai olihan heillä vielä isänsä, mutta Britney oli vienyt tämän henkilöllisyyden mukanaan hautaan. Viimeisenä kunnianosoituksena tyttärelleen Sean päätti kasvattaa lapsenlapsensa kunniallisesti ja tarjota näille vain parasta mahdollista.

499477.jpg

Toinen merkki syksyn tulosta oli lehtien tippuminen puista. Niitä saikin olla jatkuvasti haravoimassa ja hyvähän se oli, että välillä oli muutakin tekemistä, ei jäänyt suremiselle niin paljon aikaa.

499478.jpg

Osa lehdistä kompostoitiin, jotta saataisiin kasvimaalle tuoretta multaa, mutta koska lehtiä oli niin paljon piti osa niistä polttaa. Ja mikäs sen mukavammin yhä viilenevissä syyspäivissä lämmittäisi kuin pieni nuotio ja palaneiden lehtien tuoksu.

499479.jpg

Onneksi kuitenkin tytöt vaikuttivat melko tasapainoisilta huolimatta kaikesta juuri koetusta. Olihan tukena kuitenkin vielä isoisä ja kissat. Ja varsinkin nyt myös Henry ja Sylvia olivat suostuneet jättämään kasvimaan vähän useammin ja tulivat auttamaan tyttöjen hoidossa. Henry erityisesti leikki mielellään "pikkusiskojensa" kanssa ja opettikin näille monia hyödyllisiä taitoja, kuten puhumisen ja kävelemisen.

499481.jpg

Eräänä syksyisenä iltana perheen nuorimmaiset kuitenkin jo kasvoivat. Taas ensin Phoebe hieman vanhempana..

499482.jpg

..ja sitten Holly. Phoebe on perinyt silmienvärin mystiseltä isältään ja Holly äidiltä. Hollylla on myös äitinsä turbohuulet. Kauniita tyttöjä molemmat.

499483.jpg

Kuitenkin pian tämän jälkeen tapahtui jotain, joka järkytti kaikkia. Sean oli tullut tiensä päähän ja siirtyisi ensimmäisen vaimonsa ja tyttärensä luokse toiselle puolelle.

499484.jpg

Nyt viimeistään tässä perheessä seottiin. Sylvia pimahti kokonaan, sillä hän ei ollut yhtään osannut odottaa tätä. Viime ajat hänellä oli mennyt kasvimaalla ja siellä olo sai hänet tuntemaan itsensä hyvinkin nuoreksi. Ei hän ollut osannut ajatella, että häntä vanhemman Seanin loppu olisi ollut lähellä. Heidän yhteinen aikansa oli viime aikoina vain vähentynyt ja pelkkä ajatus siitä, että nyt se olisi kokonaan ohi sai hänet hulluksi.

499486.jpg

Henry oli äidistään erityisen huolissaan. Hänen oli nyt kyettävä ottamaan vastuu, sillä jäljellä olisi enää vain hän ja Sylvia huolehtimassa lapsista. Niinpä hän soitti parhaalle terapeutille, jonka tiesi ja tämä lupasikin tulla heti käymään. Mies oli hieman outo, mutta onneksi Sylvian mielentila tuntui parantuvan ainakin hitusen.

499487.jpg

Lapsille tämä oli kova kolaus. Äitinsä menettäneet ja nyt jo lyhyen ajan sisällä myös isoisänsä menettäneet.

499489.jpg

Molemmat järjestivät raivokohtauksia vähän väliä eikä koulukaan tuntunut sujuvan enää. Henry alkoi olla toivoton, Sylvian olo olisi saatava vielä paremmaksi, sillä vain yhdessä he voisivat auttaa kaksosia. Ei hän siihen yksin pystyisi.

499493.jpg

Onneksi Sylvia tajusi tilanteen nähtyään kaksoset. Hän jätti nyt puutarhan Henryn hoidettavaksi ja alkoi viettää enemmän aikaa lasten kanssa. Monta kertaa hän jaksoi muistuttaa heille elämän tärkeydestä vaikka rakkaat eivät enää fyysisesti siinä olisikaan, myös koulu on tärkeää. Lasten olisi keskityttävä koulunkäyntiin, jotta he pääsisivät myöhemmin hyvään yliopistoon.

499490.jpg

Välillä onneksi oli aikaa ilottelullekin ja mikä sen parempaa kuin syksyn lehdet.

499491.jpg

Puutarhakerho antoi palkinnoksi hyvin hoidetusta puutarhasta toivomuskaivon, jonne Henry ryntäsi heti kuikuilemaan. Vaikka hän oli onnellinen nyt äidin ja "pikkusiskojen" voidessa paremmin ja saadessaan oleskella puutarhassa päivät pitkät, tuntui kuin jotain puuttuisi elämästä.

499492.jpg

Pian tämän jälkeen pihamaalle tupsahti tämän näköinen kaunotar, mikä hämmästytti Henryä suuresti.

499494.jpg

Kuitenkaan aivan kokonaan ei oltu pahimman yli selvitty. Vaikka tytöt olivatkin hetkeksi rauhoittuneet raivokohtaukset palasivat taas vähän ajan päästä. Ja Sylvian oli turvauduttava viimeiseen keinoon, jonka hän keksi..

499495.jpg

Hän soitto puutarhakerhon edustajalle ja osti tältä itselleen antiviheriä. Kenties elo kahden kasvisimin kanssa ei ollut surusta kärsiville lapsille helpointa, joten Sylvia ajatteli ihmiskasvojen auttavan heitä. Olihan hänellä nyt Henry huolehtimassa puutarhasta, joten lapsista huolehtiminen oli nyt ensisijalla. Ei enää ollut edes rakasta Seania, joka varmasti olisi halunnut hänen tekevän näin.

499496.jpg

Lapset olivatkin ilahtuneita kuultuaan tapahtumasta ja ainakin toistaiseksi kaikki oli taas hyvin..

Mutta kauan onni kestää tällä kertaa? Sen saatte selville lukemalla myös seuraavat osat ;) (Ja on kai turha mainita kommenteista :P)