Päätin vuodenaikojen oston jälkeen poistaa kaikki ladatut ja latailla lisää (koko kansio oli niin sotkuinen ja ladattuna oli niin paljon turhaa niin näin sain siivottua kansion ja pysyn paremmin perässä, että mitä kaikkea on tullutkaan ladattua).

489261.jpg

Nuorten opiskellessa yliopistossa oli kotitalokin kokenut pienen muodonmuutoksen. Sean ja Sylvia olivat päättäneet vetää entisen talon matalaksi ja pian tontille komeilikin jo uutuuttaan kiiltelevä talo.

489262.jpg

Pihalle hankittiin tietenkin luistelurata, jossa Sylvia ja Sean mielellään luistelivat. Ja hyvähän se on omalla pihallaan keskellä yötä luistella, ei siitä asustakaan tarvi juuri välittää. Ilma tosin on vielä hieman viileä, niinkuin keväällä yleensä on.

489263.jpg

Sylvia oli löytänyt myös toisen uuden harrastuksen ja vietti nykyään paljon aikaa uudella kasvimaallaan.

489264.jpg

Sean sen sijaan oli innostunut kalastuksesta. Nyt kun pihalle oli saatu oma lampikin, kävi se entistä helpommin.

489265.jpg

Kunnon kalasaaliitakin alkoi pienen harjoittelun jälkeen tulla.

489266.jpg

Kaupungin uusi villitys tuntui olevan kalaruoka ja mikseivät nämäkin sitä söisi kun kerran kalaa sai niin helposti omalta takapihalta -ja taatusti on tuoretta.

489267.jpg

Kissatkin viihtyivät hyvin uudessa talossa. Uudet sängytkin olivat niin pehmeät.

489268.jpg

Seitsemännen sukupolven perijäksi valittu Britney muutti pian valmistumisensa jälkeen takaisin kotitontille. Olihan se aluksi outoa, kun vanhaa taloa ei enää ollut, mutta ajatukseen tottui pian. Nyt pitäisi enää keksiä, mitä Britney elämältään haluaisi. Luonnontieteen alalta saatiin töitä hankittua helposti, mutta suurempi ongelma olisi suvun jatkuminen. Miestä kun ei yliopistolta ollut löytynyt ja perijä tähän sukuun tarvitaan.

489269.jpg

Onneksi uusi elämäntyyli antoi muuta ajateltavaa. Nyt kun kerran kalaa saadaan takapihalta ja pihalta löytyy kasvimaakin, voisi omavaraisuutta vielä hieman laajentaa. "Ajatelkaa nyt, mikä määrä jätteitä meille kertyy päivässä. Miksi emme voisi käyttää tätä hyödyksi ja alkaa kompostoimaan niitä? Kierrätys on aina hyödyksi ja samalla saamme jätteet hyötykäyttöön." Sean ja Sylvia innostuivat kovasti tästä ideasta ihmetellen mikseivät olleet itse tätä aikaisemmin keksineet.

489270.jpg

Kevät toi mukanaan jatkuvia sateita ja mikä sen ihanampaa kuin katsella pisaroiden tanssia ulkona ja kuunnella niiden tippumista katolle.

489271.jpg

Sylviankin oli jo aika vanheta. Iästään huolimatta, hän säilytti kauneutensa hyvin eikä vanheneminen juuri menoa haitannut.

489272.jpg

Ensimmäinen satokin valmistui ja mikä sen maittavampaa kuin omista hedelmistä puristettu raikas juoma.

489273.jpg

Britneykin huomasi perijäongelmansa ratkenneen, tosin ei niin toivotulla tavalla. Jotain muutakin oli tainut tapahtua Taavin kanssa valmistujaisia edeltävänä iltana ja tulos kasvoi jo mahassa. Ajatukseen oli vaikea totutella, mutta tapahtunut mikä tapahtunut. Muilta Britney salasi asian niin pitkään kuin mahdollista, mutta vatsan alkaessa pyöristyä, oli se jo melkoisen mahdotonta. Kysymykset uuden tulokkaan isästä hän silti edelleen väisti taitavasti. Ei hän missään nimessä halunnut kenenkään tietävän hänen ja Taavin ainoasta kerrasta, ei varsinkaan Charlenen.

489274.jpg

Perheen lukumäärä kasvoi taas Minnien saadessa uudet pennut. Uudet tulokkaan nimettiin Auroraksi ja Tobyksi.

489275.jpg

Vanheneminen ei estänyt Sylviaa pysymästä poissa kasvihuoneelta. Hän oleskeli kaiket päivät hoitaen rakkaita kasvejaan.

489277.jpg

Kunnes eräänä iltana tapahtui jotain odottamatonta. Sylvia tunsi outoa kipinöintiä ja vilkaistessaan käsiään hän hätkähti; ne olivat vihreät, hän oli muuttunut vihersimiksi.

489278.jpg

Samaan aikaan sisällä talossa kävi vieraita. Missäs muualla kuin vessassa, odotteli Kuolema Rexiä. Kissavanhuksen oli aika päästä vihreimmille niityille leikkimään.

489280.jpg

Seuraavana aamuna Sean sai selville vaimonsa muuttuneesta olomuodosta. Hieman hän sitä hätkähti, mutta Sylvian vakuuttaessa onnellisuuttaan, rauhoittui Seankin ja hyväksyi tapahtuneen.

489279.jpg

Perhetavoitteisena Sylvia oli aina rakastanut täyttä taloa ja viime aikoina se oli alkanut hänestä tuntua tyhjemmältä. Niinpä hän päätti vielä lisätä jälkikasvun määrää ja niin perheeseen liittyi pieni kasvivauva Henry.

489281.jpg

Britneykin oli jo tottunut ajatukseen omasta vauvasta ja vaikka hän edelleen kieltäytyi paljastamasta lapsen isää, alkoi hän nauttia olostaan. Lasten huonetta ei oltu vielä sisustettu, mutta Britney tutki jo innokkaasti erilaisia lastenhuoneen kalusteita ja lueskeli vauvalehtiä. Muiden ollessa muualla, jutteli hän usein vauvalle ja silitteli vatsaansa.

489282.jpg

Pian koittaisi synnytyksen aika ja kevät oli kuin huomaamatta vaihtumassa kesään.

489283.jpg

Henryn hoitaminen kävi hyvästä harjoituksesta tulevaa pienokaista ajatellen. Henrykin nautti saamastaan huomiosta ja kuunteli mielellään kaikkia niitä ihmeellisiä satuja, mitä Britney hänelle luki.

489284.jpg

Eräänä kauniina kesäkuun päivänä se sitten tapahtui. Maailmaan putkahti pieni vauva, joka edusti Remoran suvun kahdeksatta sukupolvea. Uusi tulokas on tyttö, joka sai nimekseen Phoebe.

489285.jpg

Mutta yllätykset eivät siihen loppuneet. Sillä heti Phoeben perään maailmaan putkahti toinenkin tyttö, joka sai nimekseen Holly.

Kommentit toivottuja :)

(Pahoittelen tekstin tönkköyttä. Ei oikein ajatus kulje)