376935.jpg

Olohuonekin vaihtoi väriään keltaisesta punaiseen. Seanilla ei ollut nyt muuta kuin aikaa (ei sillä itse asiassa ole ollut mitään muuta pitkään aikaan) ja kun talossa oli enää näin vähän ihmisiä jäljellä, sai Eric isänsä huomion melkein täysin itseensä. Aamuisin oli kiva pelata videopelejä yhdessä ennen kouluun lähtöä, mutta toisaalta Sean myös valvoi, että sukupolven ainoa poika ei lähtisi yliopistolle ilman muutamaa stipendiä.

376937.jpg

Eräänä yönä selvisi myös vastaus monen mieltä askarruttaneeseen kysymykseen kissojen kummittelusta. Bruce palasi nimittäin takaisin kummituksen muodossa. Tosin täytyy sanoa, että kissat näyttävät kummituksina hyvin paljon pelottavammilta kuin simit.

376938.jpg

Vaikka ihmismäärä koko ajan pieneni, kissoja talossa silti edelleen vilisti aikamoinen lauma. Mickyn pentuaika alkoi olla lopuillaan ja siitä kasvoi tällainen komea kolli. Hauskan näköinen äitinsä värityksen ja valkoisen pään yhdistelmän kanssa.

376939.jpg

Mutta koska kissoja alkoi yksinkertaisesti olla liikaa, päätettiin Micky luovuttaa perheeseen, jossa se saisi enemmän huomiota. Varsinkin Seanilla Mickyn lähtö oli kova paikka, mutta hän ymmärsi, että jos aikoisi toteuttaa elämäntoiveensa ja kasvattaa 20 pentua, ei kaikkia voisi millään pitää itsellään.

376941.jpg

Sylvia päätti piristää Seania, jotta tämä ei surisi enää Mickyä niin paljon ja päätti tehdä liekitettyjä lettuja. Kaikki ei oikein mennyt kuten piti, mutta onneksi Sean oli lähettyvillä ja yhdessä palomies Mirkon kanssa Sylvia saatiin sammutettua. Ihmeen vähillä palovammoilla Sylvia kuitenkin selvisi ottaen huomioon, kuinka ison liekin keskellä hän oli.

376944.jpg

Lucky ehti juuri päästä viihdeuran huipulle ennenkuin kylään saapui taas ei-niin-mieluisa vieras. Rex oli katsomassa emonsa lähtöä viimeiselle matkalle. Lepää rauhassa Lucky.

376945.jpg

Minnie oli taas onnistunut hankkiutumaan tiineeksi jossain välissä ja lisää pentuja/pentu oli tulossa maailmaan.

376946.jpg

Pikkuinen kissanpentu, joka sai nimekseen Isabella.

376949.jpg

Myöskin Bellan pentuaika oli lopussa ja tytöstä kasvoi oikein kaunis kissa.

376950.jpg

Eric oli selvästi innostunut koululainen, kun kerran koulustakin tullaan noin iloisesti hymyillen. Vai onko se tieto siitä, että pian hän pääsee lähtemään siskojensa luokse yliopistolle, mikä noin hymyilyttää?

376951.jpg

Hurmuripojasta kasvoi teini ja matka kohti yliopistoa saattoi alkaa.

 

Tässä kohtaa haluaisin kuulla mahdollisimman monelta mielipiteitä 7.sukupolven edustajista. En takaa tekeväni juuri niinkuin, miten enemmistö on halunnut, sillä perijän täytyy myös sopia tuleviin suunnitelmiin. Mutta on kiinnostava tietää mitä muut pitävät perijäehdokkaista :) Ja lupaan myös harkita eniten kannatusta saanutta :)

Eli kertauksena kaikki 7.sukupolven edustajat:

376952.jpg

Perheen esikoinen Angela, Seanin ja Miinan ensimmäinen lapsi, on suosiotavoitteinen härkä, joka on hullaantunut punapäihin ja blondeihin.

376953.jpg

Seanin ja Miinan toinen lapsi, Britney havoittelee mammonaa. Tämä kaksonen haaveilee löytävänsä oman blondin vamppyyrin.

376954.jpg

Seanin ja Sylvian esikoinen, Charlene haaveilee isosta perheestä yhdessä lihaksikkaan, silmälasipäisen urhon kanssa. Horroskoopiltaan Charlene on kauris.

376955.jpg

Neljästä tytöstä nuorimmainen Daniela haaveilee Britneyn tapaan rahasta, on kauris kuten Charlenekin ja pitää Angelan tavoin punapäisistä ja blondeista.

376956.jpg

Sukupolven ainoa miespuolinen jäsen, Eric on kasvanut isosiskojensa huomassa oikeaksi romantiikkatavoitteiseksi hurmuriksi. Myös Eric on horroskoopiltaan kauris ja hänen erityinen kiinnostuksensa ovat haisevat punapäät.

Eli nyt mielellään kaikkea, mikä mieleen tulee näistä perijäehdokkaista :) Mielipiteitä, omia suosikkeja, omia vähiten suosikkeja ja mitä nyt sit keksittekään :)

Seuraava osa ei ilmesty sitten kovin nopeasti, koska tämä on oikeastaan juuri siinä kohdassa missä olen pelaamassakin ja en ole varma miten nyt lähiviikkoina ehdin pelata.