En päässyt tapahtumien kannalta ihan niin pitkälle kuin olisin halunnut, muuten olisi tullut liian pitkä osa.

Aluksi hieman elämää yliopistolla:

369915.jpg

Päästyään kampusalueelle Angela varasi huoneen viihtyisästä asuntolasta. Isosiskona hän ei voinut lopettaa huolehtimista pikkusisaruksistaan ja kotiin oli soiteltava ahkerasti.

369916.jpg

Vaikka ei se elämä asuntolassa aina niin hauskaa ollut; kun oven unohti lukita kävi öisin huoneessa hiipparoimassa ties mitä tyyppejä. Yritä siinä nyt sitten nukkua rauhallisesti.

369917.jpg

Ja jotta rahat varmasti riittäisivät kaikkeen mahdolliseen, piti töitäkin tehdä opiskelujen lisäksi. Angela otti monta iltavuoroa asuntolan ruokalassa. Helppo työkin se oli, lyhyt matka ja sai samalla tutustua ihmisiin ja kuunnella muiden mielenkiintoisia kertomuksia ja juoruja.

369918.jpg

"Mitä kotiin kuuluu? Miten isä voi? Kai olet muistanut tehdä läksyt ahkerasti, että varmistat stipendin saannin tullessasi tänne? Ovatko Daniela ja Eric kasvaneet kauheasti?" Angelalla kysymyksiä riitti niin, että pikku Charlene oli jo aivan pyörällä päästään isosiskonsa puhetulvasta.

369919.jpg

Vaikka koulu oli sujunut aikaisemmin hyvin, teetti se paljon enemmän töitä yliopistolla.

369920.jpg

Ja aivan kuten aikaisemmat Remoratkin tekivät, myös Angelasta on hauskaa kuljeskella pitkin yliopiston aluetta yöpuvussa. No, jokaisella on omat hupinsa.

369921.jpg

Pian myös jo Britney saapui yliopistolle. Angelan ensimmäinen vuosi oli kulunut ja nyt tytöt päättivät yhdessä muuttaa suvun osakuntataloon.

369922.jpg

Laajan ystäväpiirin ansiosta osakuntatalollakaan ei koskaan ole tylsää. Sinne nämä jäävät juhlimaan, opiskelemaan ja odottamaan nuorempien sisarustensa saapumista.

369923.jpg

Sylvia päätti antaa oikean hiusvärinsä tulla näkyviin ja palasi vanhaan tyyliinsä.

369926.jpg

Danielakin toi kotiin ensimmäisen kympin. Hyvä tyttö!

369927.jpg

Illalla oli taas kasvun aika kun Ericistä tuli lapsi. Sylvian geenit on kyllä selvästi aika vahvoilla, kaikki kolme nuorimmaista -Charlene, Daniela ja Eric- ovat saaneet paljon äitinsä piirteitä.

369928.jpg

Ja niin se aika rientää, sillä samana iltana kun Eric kasvoi lapseksi, myös Charlenen oli aika kasvaa teiniksi.

369929.jpg

Eikä kasvamiset siihen loppuneet, sillä Sean, joka oli vaimoaan paljon vanhempi, oli jo lähellä vanhuutta ja pian Seanin kullankeltaiset surffaripojan hiukset vaihtuivat lyhyempiin harmaisiin hapsiin.

369924.jpg

Nyt kun Eric oli lapsi ja tytöt olivat jo yksityiskoulussa päätettiin myös Eric saada sellaiseen. En sitten tiedä onko puheet kukista ja mehiläisistä parhaita mahdollisia hurmaamaan rehtori.

369925.jpg

Mutta ilmeisesti aihe oli rehtorille oikein mieluinen, sillä tämä päätyi pihalle seuraamaan, miten se oikein tapahtuu ;) Joka tapauksessa vierailu oli oikein onnistunut ja myös Eric on nyt yksityiskoulun oppilas.

369939.jpg

"Kissa on ihmisen paras kaveri", tuumasi Sean kun ei meinannut uni tulla ja yksin oli tylsä istuskella. Brucen kanssa on oikein hyvä pelata videopelejä.

369940.jpg

Kissojen retkestä ei kulunut kauan, kun perheenjäsenten lukumäärä kasvoi taas lisää.

369942.jpg

Yksi pentu, joka sai nimekseen Mickey. Saa nähdä kuinka mielenkiintoisen näköinen siitä tulee kasvaessaan ;)

369944.jpg

Jo tarpeeksi kauan teininä kotona viihtynyt Charlene päätti kerätä kimpsunsa ja kampsunsa ja lähteä kohti yliopistoa. Matkaan on aina parasta lähteä keskellä yötä yöpuku päällä, se tekee suuremman vaikutuksen.

369945.jpg

Nyt alkoi jo tuntua, että kotona oli tyhjää. Eihän Sylvian ja Seanin lisäksi kotona asuneet enää kuin Daniela ja Eric sekä nyt neljä kissaa ja kissanpentu. Sylvia yrittikin vihjailla josko pitäisi hankkia vielä lisää pikkujalkoja tepsuttelemaan, mutta vaikka Sean perhetavoitteisena halusi lapsia hänestä Sylvian haaveet 10 lapsesta kuulostivat jo melko suurilta, olihan hän jo vanha mies. Kyllä 5 lasta saisi riittää, tulisi vain niitä lapsenlapsiakin...

369946.jpg

Sähkölaitteista oli silti edelleen vaikea pysyä erossa. Onneksi tälläkin kertaa selvittiin vain säikähdyksellä.

369948.jpg

Mikään ei kestä ikuisesti. Bruce oli jo vanha kissa ja ilmeisesti Viikatemies oli myös huomannut tämän ja päätti tulla haastamaan kissan tuijotuskilpailuun.

369949.jpg

Viikatemiehen läsnäolon ikäänkuin aistii ja äkkiä pieni wc oli täynnä Ericin ja Danielan rynnätessä paikalle perässään Rex ja Minnie (minne Lucky on jäänyt voi vain ihmetellä).

369952.jpg

Ensimmäinen eläinhauta. Kummittelevatkohan kissatkin?

369953.jpg

"Isä, Daniela väittää, että kummituksia on olemassa. Eihän se ole totta?"

369954.jpg

Seanin vanhettua oli Sylvian ja tämän välit hieman viilenneet. Eräänä päivänä Sylvia sitten päätti ihan viattomasti flirttailla töistä mukanaan tuomalle komealle(=nuorelle) miehelle ja Daniela, joka oli innoissaan tulossa tervehtimään äitiään sattui tämän näkemään.

369955.jpg

Sylvia sai onneksi selitettyä asiat parhain päin ja vaikka Danielalle jäikin kytemään pieni epäilys, oli näiden kahden välit muuten melkein kuin entiset.

369956.jpg

Ja hyvä, että sopu saatiin samantien, sillä myös Daniela kasvoi teiniksi ja matka kohti yliopistoa saattoi alkaa (en ehtinyt ottamaan kuvaa teini-Danielasta)

369958.jpg

Nyt kotona vasta tyhjää olikin. Ainakin Ericillä oli hyvin tilaa kehittää taitopisteitään.

369959.jpg

Sylvia päätti myös uudistaa tyyliään. Ja täytyy kyllä sanoa, että on ehdottomasti todella kaunis valmissim.

369960.jpg

Vaimonsa uudesta tyylistä innostui myös Sean ja Sylviakin päätti että tästä lähin kannattaa jättää muille miehille flirttailut vähemmälle. Ikäerosta huolimatta Sean oli kuitenkin mies, jota hän rakastaa.

369961.jpg

Perheeseen saatiin yllätyspentu :) (Oli ollut pitkä tauko pelaamisessa ja en muistanut ollenkaan, että olisi uusi pentu tulossa) Tämä sai nimekseen Bella.

 

Nyt talossa oli siis enää Sylvian ja Seanin lisäksi Eric, sekä kissat Lucky, Rex ja Minnie sekä pennut Mickey ja Bella.

Seuraavassa osassa Eric kasvaa ja seuraa isosiskojensa jalanjälkiä kohti yliopistoa. Mukana myös pieni mielipidekysely tulevasta perijästä :)